• Gratis Proefles

LEZ family

LEZ FAMILY is een MEGA crew uit Oldenzaal onder leiding van Leroy Wielink en Lisa Heijboer. LEZ FAMILY bestaat uit dansers tussen de 11 en 35 jaar. LEZ family traint elke maandag bij LEZ studio in Oldenzaal. Dit jaar zijn er audities voor LEZ Family Adults (18+)

AUDITIES: 8 april

Na een geweldige brozen medaille op het WK 2023 in Portugal en 2 keer Nederlands Kampioen in 2024 is LEZ family klaar voor de volgende avonturen. We gaan voor goud op het WK in 2024 natuurlijk! Wil jij daar deel van uit maken? Doe dan nu auditie. Voor LEZ family zijn maar beperkte plekken beschikbaar. Deze auditie is alleen voor dansers in de leeftijd van 18+. Wil je graag auditie doen, maar ben je jonger dan 18 jaar? Dan kan je hier je aanmelden voor de auditie op 27 mei.

LEZ family haalt de derde plaats op het WK in Portugal en versloeg 20 teams in de strijd naar de top.

LEZ family in het nieuws:

Oldenzaalse hiphopgroep haalt brons op WK in Portugal: ‘Dit gevoel is niet te beschrijven!’

Het NK en het EK hiphop waren geen onbekend terrein voor de dansers van LEZ Studio uit Oldenzaal. Maar meedoen aan het WK? Zaterdag was de eerste keer voor de hiphoppers. In het Portugese Óbidos haalden ze brons. ‘Dit gevoel is niet te beschrijven!’ schrijft LEZ Studio op Facebook.

Lees het volledige artikel hier

Doe nu auditie voor LEZ family ↓

Auditie LEZ family

1Aanmelden
2Persoonlijke gegevens
  • Vertel in het kort waarom je graag bij LEZ family wilt dansen.