• Gratis Proefles

Boekingen

Demonstratie / show

Op zoek naar een geweldige groep dansers die je evenement, feest of opening net dat extraatje geven? Zoek niet verder, want wij bij LEZ studio, weten wat we doen! We hebben dansers in alle leeftijden en stijlen die een demonstratie of show kunnen geven. Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op via info@lezstudio.nl.

Workshop

Wilt u een leuke dansworkshop op locatie of in de studio. Dan ben u bij LEZ Studio aan het goede adres. Wij bieden workshops voor alle leeftijden en in veel verschillende stijlen (hiphop, streetdance, kidsswing, Zumba, modern, jumping fitness, showmusical), maar ook bieden we workshops op het gebied van sport, theater en zang! Wacht niet langer, vul onderstaand formulier in of mail naar info@lezstudio.nl.

Kinderfeestje

Vier jouw kinderfeestje bij LEZ Studio! Een eigen zaal met jouw vrienden en vriendinnen, spetterende muziek en heel veel gezelligheid! Een dansworkshop met een eigen videoclip, springen op onze jumping fitness trampolines en verkleden als echte dansers/danseressen. Of iets stoers doen zoals breakdance? Het kan allemaal! Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@lezstudio.nl

Vrijgezellenfeest

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest vier je bij LEZ Studio! Een te gekke dansworkshop met veel humor en natuurlijk een optreden. Of misschien juist wel een jumping fitness workshop op onze trampolines. Laat ons weten waar je naar op zoek bent door onderstaand formulier in te vullen of stuur een mail naar boekingen@lezstudio.nl.

LET OP: de bedragen voor onze workshops, demonstraties en lessen zijn exclusief BTW.

Vraag meer informatie aan!

1Vragen over het soort boeking
2Uw gegevens
  • Waar wilt u meer informatie over ontvangen?*
  • Wat is uw voorkeursdatum?*
    DD dash MM dash JJJJ
  • Wat is uw voorkeurstijd?
    :
  • Voor hoeveel personen?*
  • Wat is de leeftijdscategorie?*
  • Wilt u dat wij op locatie komen?