• Gratis Proefles

LEZ EXTRA auditie

YES! Omdat er veel vraag naar is komen er extra audities voor onze hiphop en modern selectieteams

Heb jij altijd al willen dansen in teamverband? Meer technieken willen leren? Mee willen doen aan wedstrijden? En het beste uit jezelf willen halen? Dan is DIT je kans!

WOENSDAG 7 JULI

16:00 – 16:45 auditie modern kids
16:45 – 17:30 auditie hiphop selectieteams (alle leeftijden)
17:30 – 18:15 auditie modern junioren + vooropleiding
20:15 – 21:00 auditie modern adults

Kids (geboortejaar 2010 of later)
Junioren (geboortejaar 2007 tot 2009)
Adults (geboortejaar 2006 of eerder)

Locatie: LEZ Studio, Oldenzaal
Uitslag: de uitslag komt enkele dagen na de auditie via de mail

MODERN SELECTIE
Wil jij het beste uit jezelf halen in de moderne dans? Trainen en keihard werken in een gezellig team? Samen wedstrijden en optredens dansen? Kom dan auditie doen! Onze modern selectieteams trainen 1x per week. We zijn op zoek naar kids, junioren en adults dansers.

HIPHOP SELECTIE
Dansen in een eigen crew is het allerleukste wat er is! Wil jij hard trainen in een gezellig team om nog beter te worden? Zie jij jezelf al wedstrijden/optredens dansen of misschien wel op het EK of WK staan?  Schrijf je dan in voor de auditie. Onze hiphop selectieteams trainen 2x per week. We zijn op zoek naar kids, junioren en adults dansers.

VOOROPLEIDING
De vooropleiding is ‘All Round’ georiënteerd. Dat houdt in dat alle dansers worden opgeleid in verschillende stijlen: modern, urban, tap, zang, klassiek ballet, theater, jazz en meer. Twee keer per jaar hebben deze dansers ook een tentamen en worden ze beoordeeld door een juryleden van verschillende stijlen. Iedere danser krijgt dan ook een eigen rapport.

Ben jij dol op alle stijlen dans en wil je echt alles leren en het allerbeste uit jezelf halen? Dan is de vooropleiding een top keuze en het is ook nog eens heel gezellig! Onze vooropleiding krijgt elke vrijdag les van 16:30 – 20:30 (inclusief pauze).