• Gratis Proefles

INFORMATIE SELECTIETEAMS 2023/2024

SELECTIETEAMS LEZ

Wat super leuk dat jij in een van onze LEZ selectie teams gaat dansen. Bij de selectieteams van LEZ Studio werken wij met talentvolle dansers die met enthousiasme, heel veel plezier en hard werken het beste uit zichzelf en het team willen halen.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze selectieteams. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@lezstudio.nl

TRAININGEN

  • Hiphop selectietraining : 2 keer in de week
  • Modern selectietraining : 2 keer in de week

WEDSTRIJDEN

Al onze selectieteams nemen deel aan wedstrijden door heel Nederland (Alkmaar, Veldhoven, Zwolle, Eemnes etc). Per team zijn er ongeveer 7 wedstrijden per jaar. Naast de wedstrijden zijn er ook verschillende optredens voor alle selectieteams (kerstmarkt Oldenzaal/Losser, Theatershow, Boeskool etc.). Zodra de agenda van deze wedstrijden/optredens bekend is, delen wij deze met alle dansers (+ ouder(s)/verzorger(s)). Dit zal eind september zijn. Deze agenda zal ook te vinden zijn op onze website.

VERVOER WEDSTRIJDEN

Alle dansers gaan met eigen vervoer naar wedstrijden. Per selectieteam zijn er +/- 2 hulpouders die een rijschema maken. Mocht je niet kunnen rijden op de doorgegeven data, dan kunnen ouders hier zelf vervanging voor regelen.

Dit seizoen zijn er ook een aantal wedstrijden waarmee wij met bussen naar de wedstrijd gaan. Deze bus reserveren wij voor alle dansers. Mocht een dansers, om welke reden dan ook, niet mee kunnen, dan moeten deze kosten wel betaald worden.

HULPOUDERS

Per selectieteam hebben wij een groep met hulpouders. Deze hulpouders ondersteunen en helpen bij verschillende taken. Denk bijvoorbeeld aan het maken rijschema’s voor de wedstrijden en het regelen van de organisatie rondom de kleding per selectieteam.

Als hulp ouder is het niet nodig om overal aanwezig te zijn. Wil jij je nog aanmelden als hulpouder? Heel graag! Stuur dan een mailtje naar info@lezstudio.nl met als onderwerp: hulpouder selectieteam

SEIZOEN SELECTIETEAMS

Dit selectieseizoen loopt van 1 september 2023 t/m 31 aug 2024.

Deze plek is voor jou het hele seizoen gereserveerd. De kosten van selectieteams voor dit seizoen lopen dan ook van september 2023 t/m augustus 2024. Neem jij deel aan een selectieteam bij LEZ Studio, dan ga jij akkoord met de contributie van een heel seizoen. Het is dus NIET mogelijk om middenin het seizoen op te zeggen. De contributie zal dan doorlopen t/m 31 aug 2024. 

KOSTEN

CONTRIBUTIE

  • Hiphop selectie 2x per week : €39,95
  • Modern selectie 2x per week : €39,95

KLEDING
Aan het begin van elk seizoen krijgt elk team eigen wedstrijdkleding. De kosten van deze kleding ligt ongeveer rond de +/- €60. Wij doen er alles aan om deze kosten zo laag mogelijk te houden. Zo zijn er ook teams die soms maar €20,- kwijt zijn voor een wedstrijdoutfit. Dit is per seizoen verschillend. Wij willen jullie vragen rekening te houden met €60 per seizoen voor wedstrijdkleding.

Daarnaast is er voor alle dansers een trainingspak (voor onderweg naar wedstrijden + tijdens trainingen). Dit zal ook een eenmalige aanschaf zijn voor dit seizoen rond de €60.

WEDSTRIJD
– De kosten voor de wedstrijden (ticket per wedstrijd) liggen ongeveer tussen de €10 en €20 (variabele prijzen i.v.m. deelname aan verschillende wedstrijdbonden)

– Zowel dansers als het publiek hebben een entrée kaartje nodig

– De bond kan deze prijzen ook aanpassen. Via de mail worden jullie altijd op de hoogte gehouden van de tickets

OPZEGGEN/AFMELDEN:
Na de doorlating van de auditie begin je als danser in een selectieteam. Deze plek is voor jou het hele seizoen gereserveerd. De kosten van selectieteams voor dit seizoen lopen dan ook van september 2023 t/m augustus 2024. Neem jij deel aan een selectieteam bij LEZ Studio, dan ga jij akkoord met de contributie van een heel seizoen.

AANWEZIGHEID TIJDENS TRAININGEN
Bij selectieteams verwachten wij dat alle dansers zoveel mogelijk aanwezig zijn. Op deze manier kunnen we echt samen werken aan een doel. Bij te veel afwezigheid (zonder geldige reden) kan het zijn dat dansers niet deel kunnen nemen aan een danswedstrijd, omdat ze te veel stof hebben gemist van de lessen.

AFMELDEN VOOR DE TRAININGEN
Het afmelden voor de trainingen moet via de LEZ Studio app (niet via whatsapp). Heb je vragen over deze LEZ Studio app dan kan je ons LEZ team altijd vragen voor hulp.

AFMELDEN VOOR DE WEDSTRIJDEN
Alle dansers zijn verplicht om alle danswedstrijden mee te doen. Is er een uitzondering dan graag afmelden via de mail info@lezstudio.nl. LET OP: het kan zijn dat dit consequenties heeft voor de rest van de wedstrijden. Wij willen niet dat dit ten koste gaat van het niveau van de rest van het team.

Bij ziekte op de dag zelf kan dit via de app worden doorgegeven. 

BLESSURES:
Ook bij blessures zal de contributie van de selectieteams doorlopen volgens de regeling hierboven.

Wij wensen alle dansers heel veel plezier tijdens het nieuwe dansseizoen. GENIET en laten wij samen mooie dans herinneringen maken!

Bij vragen kunnen jullie altijd mailen naar info@lezstudio.nl. Wij helpen graag!